Kreu Financa Nesër pritet te ekzekutohen pagesat per keto kategori

Nesër pritet te ekzekutohen pagesat per keto kategori

nga Kontabilisti

Me datë 29 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike

Ju gjithashtu mund të pëlqeni