Kreu Financa Nesër (të marten) pritet të ekzekutohen keto kategori te pagesave

Nesër (të marten) pritet të ekzekutohen keto kategori te pagesave

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim:

Me datë 15 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e skemave sociale dhe skemat pensionale që nuk kanë nevojë për procesin e verifikimit me ATK. Meqense data 15 ka qene dite vikendi, keto pagesa pritet te ekzekutohen em daten 18.04.2023

Ju gjithashtu mund të pëlqeni