Kreu Biznes Nga tani mund ti lajmroni punetoret e rinjë në platformen EDI

Nga tani mund ti lajmroni punetoret e rinjë në platformen EDI

nga Kontabilisti

Njoftohen bizneset dhe perfaqesuesit e bizneseve se Administrata Tatimore e Kosoves ka lansuar projektin me te ri per regjistrimin dhe deklarimin e punetoreve te rinje ne ATK.

Regjistrimi i punetoreve te rinje duhet te behet 1 dit para fillimit te punes ne sistemin EDI.

Manual udhezues:

#image_title

Ju gjithashtu mund të pëlqeni