Kreu Financa Njoftim me rendesi. Sot dhe neser pritet te ekzekutohen pagesat per keto kategori

Njoftim me rendesi. Sot dhe neser pritet te ekzekutohen pagesat per keto kategori

nga Kontabilisti

Me datë 24 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për masat aktive të tregut të punës;

Me datë 25 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë;

Ju gjithashtu mund të pëlqeni