Kreu Financa Pagesat per lehona dhe shtesat per femije. Njoftim me rendesi

Pagesat per lehona dhe shtesat per femije. Njoftim me rendesi

nga Kontabilisti

Me datë 25 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë. Meqenese neser eshte dite vikendi atehere Minisria e FInanancave pritet ti ekzekutoj ato sot pra me daten 24.11.2023

Ju gjithashtu mund të pëlqeni