Kreu Biznes Njoftim nga ARBK për kontabilistë dhe perfaqesues te bizneseve ne Kosove

Njoftim nga ARBK për kontabilistë dhe perfaqesues te bizneseve ne Kosove

nga Kontabilisti

Agjensia e Regjistrimit te Bizneseve ne Kosove njofton opinionin publik se Web faqja e ARBK-se eshte jashte funksionit momentalisht raporton kontabilisti.info.

Pas kesaj evidentohen edhe kohezgjatja e punimeve te cilat po behen per ta rikthyer ate me nje dizajn tjeter apo me perditesime te reja.

Webfaqja e ARBK-se pritet te rikthehet pas 1 dite e gjysme pune.

Se me qfar ndryshime do te vie webfaqja e re e ARBK-se do ta shofim vetem pasi ta shofim ate kur do te vie ne funksion. /Kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni