Kreu Shpallje pune Konkurs Pune: Financier/e

Konkurs Pune: Financier/e

nga Kontabilisti

City Grill është gati për të hapur dyert në qytetin e Vushtrrisë dhe jemi në kërkim të 1 financieri/e për t’ju bashkuar ekipit tonë.

Ju ftojmë të APLIKONI ONLINE në: https://citygrillkosova.com/jobs deri me daten 05.12.2023 në ora 24:00

Për më shumë informata:

Tel: 046 333 333

Email: citygrillvushtrri@gmail.com

Lokacioni: City Grill (tek Ura e Gurit)

Ju mirëpresim!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni