Kreu Financa Pagesat e skemave sociale dhe skemat pensionale per muajin Dhjetor 2023 do te ekekutohen me këtë datë

Pagesat e skemave sociale dhe skemat pensionale per muajin Dhjetor 2023 do te ekekutohen me këtë datë

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim:

Me datë 15 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e skemave sociale dhe skemat pensionale që nuk kanë nevojë për procesin e verifikimit me ATK;

Me datë 20 të çdo muaji do të ekzekutohen pensionet e veteranëve dhe pensionet tjera që kanë nevojë për procesin e verifikimit me ATK (pensionet e Trepçës dhe ato familjare);

Ky eshte kalendari i pagesave per muajin Dhjetor 2023

Ju gjithashtu mund të pëlqeni