Kreu Shpallje pune Oferte shume e mire nga Agjensia e Punesimit per te pa punet

Oferte shume e mire nga Agjensia e Punesimit per te pa punet

nga Kontabilisti

Jeni duke kërkuar punë dhe nuk e keni gjetur ende mundësinë e duhur? Regjistrohuni si punëkërkues në Agjencinë e Punësimit të Republikes së Kosovës dhe përfitoni këto benefite:

-Akses në shumë oferta të punës dhe trajnime të cilat ndihmojnë në rritjen e aftësive dhe në zgjidhjen e një karriere të suksesshme.

-Informacion mbi trendet e tregut të punës dhe mundësi të ndryshme për punësim.

-Ndihmë dhe këshilla nga këshilltarët tanë të karrierës për përgatitjen e një CV të suksesshëm, si dhe për përgaditjen mbi intervistat me punëdhënësit.

Shihni foton për lokacionet tona dhe na vizitoni në zyrat tona të punësimit

Ju gjithashtu mund të pëlqeni