Kreu Shpallje pune Konkurs Pune: Ekspert i Jashtem Financiar

Konkurs Pune: Ekspert i Jashtem Financiar

nga Flamur Berisha

Konkurs për EKSPERT TË JASHTËM FINANCIAR

Po kërkojmë një ekspert financiar me përvojë për të ofruar shërbime në fushën e menaxhimit të financave dhe kontabilitetit.

Për të mësuar për procesin e aplikimit dhe detaje të tjera vizitoni vegëzën: 🔗http://tinyurl.com/5n7bte5s

Ju gjithashtu mund të pëlqeni