Kreu Ekonomi Njoftim nga KEDS. Këto vende do të mbesin pa rrymë sot deri në 5 orë

Njoftim nga KEDS. Këto vende do të mbesin pa rrymë sot deri në 5 orë

nga Kontabilisti

KEDS ka njoftuar për ndërprerje të energjisë elektrike në disa rajone, si pasojë e punimeve në rrjet.

Për shkak të punimeve në disa lokacione pritet të mos ketë rrymë deri në pesë orë.

Njoftimi:

28.08.2022

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS afer Permendores ”D. Islami” (kodi: 40041001200) prej orës 09:00-12:00.

Vendet: Armani, TS afer Permendores ”D. Islami”.

Arsyeja: Punet që duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit tp aprovuar.

Prizren

1.

NS 110/10 [kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Malsia e Re (kodi: 31000030) prej orës 09:00- 10:00.

Vendet: Malësia e Re, F.sh. Legjenda, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit tp aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

Nga NS 110/10 [kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Korisha (kodi:31000010) prej orës 09:00- 10:00.

Vendet: Fshatrat: Korishë, Lubizhdë dhe një pjesë e fshatit Lutogllavë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

3.

TS 110/10[kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Ushtria e Kosovës (kodi: 31000018) nga ora 11:00 – 12:00.

Vendet: Konsumatorë komercial dhe buxhetar (F.S.K.) në rrugët 2 Ukë Bytuqi, Dardania dhe Tranziti. Arsyeja : Punët që duhet te kryhen sipas PEE dhe projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni I pranimeve teknike.

29.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Besi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovci (kodi: 10013012) prej ores 10:00-15:00.

Vendet: Barilevë Lecët, Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Leban, objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zugollët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

TS 35/10kV Isniqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bletarija (Kodi: 53057004) prej orës 09:00 – 16:00 .

Vendet: Bletaria, pushimorja e fëmijëve dhe fshati Hulaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

LP 10kV Koshare (kodi: 41046005) nga ora 10:00 – 15:00.

Vendet: Fshatrat: Gllavicë, Koshare, Lagjja e Salihajve (Poredime) (një pjesë) dhe Lubovci.

Arsyeja: Mirembajtje preventive.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10[kV] Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Bellanica (kodi 82082005 ) nga ora 10:00- 15:00.

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik, Temeqinë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

Nga TS 110/10[kV] Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koretini (kodi: 62000017) nga ora 10:00- 15:00.

Vendet: Fshtarat: Berivojcë (një pjesë), Bllatë (një pjesë), Crepanë, Domoroc, Koretin, Kormjan i Poshtëm, Kormnjan i Epërm dhe Topanicë

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

.

29.08.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10(20) [kV] Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] Rezervoari 3 (kodi: 11000079057) prej orës 09:00 – 10:00.

Vendet: Rr. Isa Kastrati, rr. Dr.Lec Gradica, rr.Manastiri,

Arsyeja: Projekte Investive, Energjizimi i daljeve te reja.

30.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 220/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bajqinë-Pollatë (ish FAN- “Zahir Pajaziti) (kodi: 14000014) prej 10:00 -15:00.

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajçinë , Kërpimeh , Rep, Pollatë, Dvorisht,Sllatinë, Reçice, Zhiti , Sylevicë, Breze, Trnavicë, Murgull, Zakut, Metehi, Dobërdol.

Arsyeja: Mirembajtje preventive.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prelluzha (kodi: 18024003) nga ora 10:00 – 15:00.

Vendet: Plemetin,Stanovci i Ulët, Prilluzha,Lumi i Madh, Gllavotini, Bivolaku, Zhilivoda, Strovci dhe Beçuku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Maxhunaj (kodi: 73000011) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Brezhnicë (një pjesë), Ceceli, Dumnicë, Dumnicë e Ulët, Dumnicë e Mesme, Dumnicë e Epërme, Zagori (një pjesë), Maxhunaj, Nadakovc (një pjesë), Pestovë, Ropicë, Samadrexhë, Sllakovc dhe Vilanc.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive dhe pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

2.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet: Dalja 20 kV KFORI Francez (Kodi: 73000015) prej orës 09:00 deri në ora 16:00 Vendet: KFORI Francez Arsyeja: Mirëmbajtje peventive, Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

3.

Nga TS 35/10 kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betonjerka (kodi: 70000104) prej ores 10:00 -15:00.

Vendet: Rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë). Fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive .

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

LP 10kV Skivjani (me kod: 80080009) nga 10:00- 15:00.

Vendet: Fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Janosh, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë, Palabardhë, Plançor, Skivjan dhe Zhdrellë (1 konsumatorë). Rrugët: Dedë Gjon Luli (1 konsumator) dhe Pashko Vasa (një pjesë).

Arsyeja: Mirembajtje preventive .

Prizren

1.

Nga NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Zhupa (kodi: 31000026 ) nga ora 10:00 – 15:00.

Vendet: Fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilani

1.

NS 35/10kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pasjani (kodi: 61066013) nga ora 10:00- 15:00.

Vendet: Fshatrat: Burincë , Lipovicë , Llashticë (nje pjese), Muçibabë dhe Pasjan.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

Nga NS 110/10[kV] Istog do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Rakoshi (kodi:54000006) nga ora 10:00 – 15:00.

Vendet: Fshatrat: Bellopojë (një pjesë), Cerkolez, Dubravë (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Kërninë, Kërninë e Epërme, Kovragë, Llukavc i Thatë (një pjesë), Padalishtë, Rakoc, Serbobran, Shushic, Shushic e Ulët, Suhogerllë, Uçë, Veriq dhe Zhakovë.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive.

30.08.2022

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

TS 110/ 35/10[kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja – LP 10[kV] Bizneset (kodi:82000020) nga ora ora 09:00 – 14:00.

Vendet: 19 konsumatorë komercial – Rrugët: 486 Xhelal Hajda-Toni, 487 UÇK-së, 488 Mizair Isma, 489 Avdullah Bugari, 491 Vëllezrit Frashëri, 493 Hasan Prishtina, 502 Sylejman Vokshi (2 konsumatorë), 539 Haxhi Zeka, 547 Tafil Zyberi, 551 Edit Durham, 557 Bekim Sylka (1 konsumator) dhe fshati Zatriq (8 konsumatorë).

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10kV, sipas ZT.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni