Kreu Financa Të hënen ekzekutohen pagesat per keto kategori te qytetareve

Të hënen ekzekutohen pagesat per keto kategori te qytetareve

nga Kontabilisti

Me datë 29 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni