Kreu Financa Njoftim. Të marten pritet të ekzekutohen këto pagesa

Njoftim. Të marten pritet të ekzekutohen këto pagesa

nga Kontabilisti

Me datë 29 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike. Meqense muaji shkurt ka vetem 28 dite. Me daten 28 pritet te ekzekutohen pagesat per ndijma sociale dhe masa tjera te veqanta nga pako e ringjalljes.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni