Kreu Financa Pako e Ringjalljes: Qeveria sot ndan para për dy masa të mbështetjes (Shiko kush perfiton)

Pako e Ringjalljes: Qeveria sot ndan para për dy masa të mbështetjes (Shiko kush perfiton)

nga Kontabilisti

Sot, ekzekutivi pritet të marrë vendim për ndarjen e mjeteve buxhetore për zbatimin e masës 1.3 Mbështetja e Punësimit të Grave dhe Masës 5 – Investimi në Infrastrukturë dhe Ambient të Pakos së Ringjalljes Ekonomike.

Më poshtë mund të gjeni të plotë agjendën:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni