Kreu Ekonomi Paysera Ofron transfere ne Angli për 0.80 GBP komision

Paysera Ofron transfere ne Angli për 0.80 GBP komision

nga Kontabilisti

Paysera fintech ndërkombëtar i licencuar në Kosovë tani ju mundëson të gjithë bizneseve dhe individëve transfere në valuta GBP (Funta) me komision 0.80GBP deri shumën 9,999 funta.
Hapja e llogarisë në Paysera është falas pa mirëmbajtje dhe mundësohet online duke instaluar aplikacionin Paysera Super App. 
Paysera një llogari shumë mundësi!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni