Kreu Ekonomi Punimet në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten

Punimet në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të premten (30.12.2022) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 110/10(20)kV Prishtina 5

Nga Dalja 10 kV  Bardhoshi do të ndërprehen këta trafostacione:

NS 10/0.4kV TS Blinda Bardhosh      me kod: 13000001001 ) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

NS 10/0.4kV TS Bërnica e Epërme 3 me kod: 13000001042 ) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

NS 10/0.4kV TS Nazmi Rexhepi        me kod: 13000001122 ) prej orës 13:00 deri në ora 15:30

Vendet: Bardhosh, Xhamia  Bardhosh, Market Meti, Restorant dasmash Te Nazi, një pjesë e rr. Bërnica e Epërme.

Arsyeja: Për shkaqe sigurie, rregullimi i rjetit 04 kV.

2.

NS 110/10(20)kV Prishtina 5

Nga Dalja 10 kV  Rezervarët – KFOR do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Kulla  Bardhoshi 1  me kod: 13000002010 ) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: TS 010 Kulla Bardhosh.

Arsyeja: Shkaqe sigurie, rregullim i rrjetit 04 kV.

Pejë

Punime nga KOSTT

1.

Nga  TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

TR 1 (J12), TR 2(27) dhe SSH 10/10kV Isniqi (J14 – Isniqi I) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 01:00  deri në ora 01:20.

Vendet – rrugët: Agush Gjoci (një pjesë), Bedri Shala (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Dëshmorët e Deçanit, Dëshmorët e Kombit, Dëshmorët e Kombit-Baballoq, e Demostratave, Haki Povataj, Himë Mushkolaj, Isa dhe Valdet Kuçi, Luan Haradinaj, Luigj Gurakuqi, Mehmet Ukaj, Mentor Tolaj, Nagip Cacaj, Qamëria, Rrustem Bruqi, Sadri Demukaj, Sali Hadergjonaj (një pjesë), Salih Çeku, Shaban Polluzha, Sheshi Mentor Tolaj, Skendërbeu dhe UÇk-së (një pjesë), Lagjja Agim Ramadani, Lagjja Dëshmorët e Kombit, Kompleksi Banesor, Brigada Kosovare (një pjesë), e Demostratave (një pjesë), Elena Gjika, Elez Geci-Maxhun Berisha (një pjesë), Luan Haradinaj, Osmon Cacaj (një pjesë), Salih Çeku (një pjesë) dhe Skenderbeu (një pjesë) dhe Manastiri i Deçanit në Deçan.

Fshatrat: Carabreg, Carabreg i Ulët, Carabreg i Epërm, Dobrunaj (një pjesë) dhe Lloqan (një pjesë), Baballoq, Beleg, Carabreg i Ulët (një pjesë), Carabreg i Epërm (një pjesë), Dubravë (një pjesë),  Gramaçel, Irzniq, Ledina, Llukë e Eperëme (një pjesë) dhe Prekolluk, Baran, Baran i Epërm, Baran i Ulët, Broliq, Buqan, Dubovik, Glloxhan (një pjesë), Isniq (një pjesë), Kamenicë (një pjesë), Kosuriq, Kotradiq, Kryshec, Llugaxhi, Nepole, Papiq (një pjesë), Prapaçan, Qallapek, Rashiq, Turjakë, Turjakë e Epërme, Turjakë e Ulët, Vranoc, Vranoc i Vogël dhe Vranoc i Madh, Isniq, Lëbushë, Strellc, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët, Dashinoc, Glloxhan, Gramaçel, Irzniq (një pjesë), Kodrali, Lluka e Ulët, Lluka e Epërme, Lumbardhë, Maznik, Pozhar, Ratish e Epërme, Ratish e Ulët dhe Shaptej, Llukë e Epërme, Hylaj.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente – kyçja e TR 1, shpërndarja e ngarkesës në 2 TS-a për shkak të mbingarkesës.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Doganaj  (kodi: 40042004) prej orës 10:30 deri në ora 12:30

Vendet: Doganaj, Dubravë, Pleshinë, Pleshinë e Eperme dhe e Poshtëme, Zaskok dhe një pjesë e rrugëve Naim Beka dhe Ilirias.

Arsyeja: Ndërprerje për shkaqe sigurie – ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar, TS-Blenishtë –Dubravë, kodi 40042004068.

2.

Nga NS 35/10 [kV] Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Rashinca (Kodi: 41046001) prej orës 13:30 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Muzeqinë, Bushat,  Gjergjaj, Rashincë, Vojnoc dhe një pjesë e rrugës Komandant Kumanova.

Arsyeja: Ndërprerje për shkaqe sigurie – ndërrimi i trafostacionit të mbingarkuar,  trafostacionit të ri -Vojnovc kodi 41046001025.

Mitrovicë

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kçiqi (kodi: 70000102) nga ora 11:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

Arsyeja: Punime sipas PEE dhe projektit të aprovuar.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/35/10kV Gjilan 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Velekinca   (kodi: 60062006) prej ores 09:30 deri ora 11:00

Vendet: rrugët: Mulla Idrizi, Arbëria, Bajram Llovca, Edit Durham (një pjesë), Elena Gjika (një pjesë), Gursel Bajram Sylejmani (një pjesë), Ibrahim Temo, Martirët e Gjilanit (një pjesë), Xheladin Kurbaliu (një pjesë), Zabeli i Sahit Agës si dhe fshatin Velekincë, përfshirë edhe Velekincë e Epërme dhe e Ulët.

Arsyeja: Ndërrimi i  transformatorëve matës rrymor 10kV faza R, pas tejnxemjes (ndërprerje emergjente).

2.

TS 110/35/10kV Gjilan 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Parku I Makinave  (kodi:60062011 ) prej ores 09:30 deri ora 11:00

Vendet: rrugët: Abdullah Tahiri, Brigadat e Uçk-së (një pjesë), Bujanovcit (një pjesë), Gjinollët (një pjesë), Halim Aga, Mehmet Akif Ersoy, Marie Shllaku, Reshat Ymeri, Enver Miftari dhe Xhorxh Vashingtoni.

Arsyeja: Ndërrimi i  transformatorëve matës rrymor 10kV faza R, pas tejnxemjes (ndërprerje emergjente).

3.

TS 110/35/10kV Gjilan 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Industriali   (kodi: 60062004) prej orës 09:30 deri ora 11:00

Vendet: Rr. e Bujanocit në dalje te Gjilanit, rr. Dëshmorët e Kombit, Interplast Trokal, Metal Gjilan, Swis Klinika, Res Lata, Hib Petrol, Euro Kabell, Rest Europa  dhe bizneset për gjatë rrugës Gjilan Bujanoc.

Arsyeja: Ndërrimi i  transformatorëve matës rrymor 10kV faza R, pas tejnxemjes (ndërprerje emergjente). /Telegrafi/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni