Kreu Financa Pyetje: 264 eurot e ndara nga qeveria, a i takojne punetorit apo biznesit?

Pyetje: 264 eurot e ndara nga qeveria, a i takojne punetorit apo biznesit?

nga Kontabilisti

Sipas vendimit te fundit te qeverise, projekti superpuna parasheh qe gjdo punedhenes qe puneson nje te ri deri ne moshen 25 vjeq, perfiton subvencionim 264 euro te pages minimale per 6 muaj me radhe. Pra kto para jane subvencionim nga qeveria qe i dalin biznesit per ti ndihmuar punesimin e te rinjeve.

Shembull:

Nese punetori ka pagen 264 euro atehere te gjitha keto para duhet ti jepen punetorit nga punedhenesi

Nese punetori ka pagen 400 euro, atehere punedhenesi parate e veta do ti shtoje 136 euro dhe ti transferoj ne llogari tek punetori, kurse diferencen prej 264 euro do ta subvencionoj qeveria.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni