Kreu Financa Ky është linku që bizneset mund ti fitojnë nga 264€ për 6 muaj më radhë

Ky është linku që bizneset mund ti fitojnë nga 264€ për 6 muaj më radhë

nga Kontabilisti

151 pozita të hapura në “superpuna”

Regjistrohuni në “superpuna” përmes vegëzës në vijim: https://superpuna.rks-gov.net

Punë dhe drejtësi!

Lansohet platforma superpuna, që mbështetë sektorin privat në krijimin e vendeve të reja të punës për të rinjtë e moshës 18-25 vjeç.

Subvencioni i Qeverisë do të jetë në nivelin 264 euro/muaj, për 6 muaj me radhë, ndërsa punëdhënësi mund të shtojë edhe mbi këtë shumë.

Ftojmë të gjithë punëdhënësit që të përfitojnë nga kjo mundësi, duke shpallur pozitat e lira përmes platformës superpuna. I tërë procesi është objektiv, dhe i automatizuar.

Shënim: sigurohuni që email adresa e biznesit në ARBK është e përditësuar, sepse në atë email adresë do të pranoni emailin konfirmues për të aktivizuar llogarinë.

Qeveria për sektorin privat, Qeveria për të rinjtë!

https://superpuna.rks-gov.net

ë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni