Kreu Financa Qeveria ndanë 243 mije euro për këtë kategori të punetoreve në sektorin privat

Qeveria ndanë 243 mije euro për këtë kategori të punetoreve në sektorin privat

nga Kontabilisti

Në mbledhjen e 140-të të Qeverisë, ndër të tjera u miratuan edhe 11 vendime të sponzorizuara nga Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve: Ndahen 243 mijë euro për zbatimin e masës 1.3 – Mbështetja e Punësimit të Grave, masës 4.5 – Mbështetja e Mërgatës dhe masës 3.6 – Mbështetja e likuiditetit familjar.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni