Kreu Financa Sa muaj do te zgjasin pagesat prej 100 euro per pensionerë?

Sa muaj do te zgjasin pagesat prej 100 euro per pensionerë?

nga Kontabilisti

Pagesat per pensionere dhe asistenca sociale prej 100 euro te ndara nga qeveria do te paguhen per nje muaj duke filluar nga muaji Shtator.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni