Kreu Financa Sa muaj do ti subvencionoje shteti 50% te pages per punetoret e sektorit privat?

Sa muaj do ti subvencionoje shteti 50% te pages per punetoret e sektorit privat?

nga Kontabilisti

Për ta bërë më të lehtë, qeveria do të mbështesë secilin biznes që rrit pagat e punëtorëve duke subvencionuar 50% të rritjes së pagës, për 3 muajt e parë, sipas kushteve dhe kritereve të aplikueshme.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni