Kreu Financa Deri me këtë datë keni drejtë të aplikoni për subvencionim të pagës

Deri me këtë datë keni drejtë të aplikoni për subvencionim të pagës

nga Kontabilisti

Secili biznes që ka rritur pagat e punëtorëve nga shtatori e këtej, dhe dëshiron të përfitojë nga mbështetja e qeverisë, mund të aplikojë në platformën EDI deri më 20 dhjetor 2022

Ju gjithashtu mund të pëlqeni