Kreu Ekonomi Seanca e Kuvendit vazhdon sot, këto janë pikat e rendit të ditës

Seanca e Kuvendit vazhdon sot, këto janë pikat e rendit të ditës

nga Flamur Berisha

Pikat e rendi të ditës:

Propozim-vendimet për ndryshimin dhe plotësimin e Vendimit nr. 08-V-006, dt. 02.04.2021 për formimin e komisioneve parlamentare,

Interpelancë me ministrin e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve, z. Hekuran Murati për çështjen: “Falja e gjobave bizneseve të prekura nga situata me COVID-19”.

Ajo do të fillojë nga ora 10:00, ku do të ketë dy pika të rendit të ditës.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni