Kreu Financa Sistemi EDI i ATK-se jashtë funksioni sa i perket obligimeve te pa paguara per biznese

Sistemi EDI i ATK-se jashtë funksioni sa i perket obligimeve te pa paguara per biznese

nga Kontabilisti

Sipas ankesave te shume pronarëve dhe kontabilisteve te ndryshem, ne sistemin EDI te ATK-se nuk po figurojne sakte obligimet e pa paguara te bizneseve. Mbetet te shifet se a eshte problem teknik apo ndonje sulem kibernetik i jashtem. Nje gje te tille mbetet te lajmroje Administrata Tatimore e Kosoves./Kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni