Kreu Ekonomi Sot reduktime te ashpra te rrymes. Keto jane vendet dhe orari

Sot reduktime te ashpra te rrymes. Keto jane vendet dhe orari

nga Kontabilisti

Ky është orari sipas rajoneve:

09.11.2022

Prishtinë

1.

NS 220/35/10[kV] Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat 1 (kodi: 14000009)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrimi i trafostacionit.

10.11.2022

Prishtina

1.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

TR 1 (H06) – ana 35kV,  pa tension mbesin të gjitha daljet 35kV prej orës 11:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti,Ujësjellsi rajonal “Batllava”, MAP Burgu i Sigurisë së Lartë, Fabrika e Ujit Alpet, Grashtice, Radashec, Koliqi, Ballabani dhe Nishevci, Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

2.

Nga NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Bajqinë-Pollatë  (Ish FAN Zahir Pajaziti (kodi: 14000014) prej orës 09:00 deri në ora  14:00

Vendet: Fan-Zahir Pajaziti, Letanci te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kerpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevicë, Brecë, Tërrnavicë, Murgull, Zakut, Metehi, Doberdol

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga NS 35/10[kV] Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Prelluzha (kodi 18024003) nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Plemetin, Stanovci i Ulët, Prilluzhë, Lumi i Madh, Gllavotin, Bivolaku, Zhilivodë, Strovc dhe Bequku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

4.

NS 110/10(20) [kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Rezonanca Veternik (kodi: 19000029115) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Te Rezonanca në Veternik.

Arsyeja: Kalimi i rrjetit nga shtyllat e vjetra në shtylla të reja, evitim i  rrezikut.

Gjilan

1.

Nga NS 110/10[kV] Kamenicë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Hogoshti (kodi: 62000001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bujnoc (një pjesë), Dazhnicë (një pjesë), Hogosht, Kolloleq, Kopërnicë, Kostandincë (një pjesë), Kradinell, Lajçiq, Lisockë (një pjesë), Marocë (një pjesë), Poliçkë, Shahiq (një pjesë), Shipashnicë e Epërme, Shipashnicë e Poshtme, Tërstenë (një pjesë), Velegllavë (një pjesë), Vriqec (një pjesë), Xhyrishevc (një pjesë) dhe Zhujë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i trasformatorit në Shipashnicë të Ulët me Shipashnicë të Epërme.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10[kV] Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Iber Lepenci (kodi: 70000012)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Ibër Lepenci, Zhabari, një pjesë e rr. Ulqini.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, montimi i ndarësit linjor.

2.

NS 110/10[kV] Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Tërrnafci (kodi: 74000012)  nga ora 09:00 deri në ora  14:00

Vendet: Fshatrat: Klinë e Ulët, Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Tërnavc (lagjja: Deliu, Dibrani, Fazliu, Gashi, Haxhiu, Hyseni, Syla, Tahiraj dhe Voca) dhe Kuqicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë 

1.

Nga NS 110/10 [kV] Istogu  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vrella(Kodi: 54000002) prej 10:00 deri në  ora 15:00

Vendet: Rrugët: Arben Januzaj, Bajram Gashi (një pjesë), Binak Prekiqi-Vrellë (një pjesë), Burimit (një pjesë), e Kosharës (një pjesë),  Hysni Zajmi, Ismet Bicaj-Vrellë (një pjesë), Izet Shatri-Vrellë (një pjesë), Laxhja e Shqiponjave, Naim Dreshaj-Vrellë (një pjesë), Nimon Demaj, Qazim Hakaj (një pjesë), Rexhë Murati, Selim Bajramaj, Sheshi i Lirisë-Vrellë dhe Skender Maraj. Fshatrat: Cerrcë, Kamenicë, Istoq (një pjesë), Istog i Vogël (një pjesë), Lubozhdë, Studenicë, Stupë dhe Vrellë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi izolatorëve.

2.

Nga NS 35/10 [kV] Peja II do të ndërprehet:

Dalja10kV Maja e Zezë (kodi: 50051007) nga ora 09:00 deri 10:00

Vendet: rrugët: 12 Qershori, Lekë Dukagjini (një pjesë), Maria Shllaku  dhe vendet Levoshë dhe Maja e Zezë.

Arsyeja: Lidhje e urave  dhe lëshimi në punë i kabllos në daljen 10 kV Maja e Zezë.

3.

Nga NS 35/10 [kV] Peja II do të ndërprehet:

Dalja10[kV] Rugova (kodi: 50051006) nga ora 09:00 deri 10:00

Vendet: fshatrat: Bogë, Drelaj, Dugaivë, Haxhaj, Koshutan, Kuqishtë, Leqinat, Llaz, Llutov, Maja e Zezë, Malaj, Neqinat, Pecaj, Pepiq, Reka e Allagës, Shkrel, Shtupeq, Shtupeq i Madh, Shtupeq i Vogël dhe Stankaj.

Arsyeja: Lidhje e urave  dhe lëshimi në punë i kabllos në daljen 10 kV Maja e Zezë.

Prizren

1.

Nga NS 110/10 [kV] Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gjinovci  (Kodi: 32000003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Gjinoc, Greikoc, Leshan (një pjesë), Sallagrazhdë, Shirokë (një pjesë), Topliqan (një pjesë) dhe Gelancë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi/përforcimi i shtyllave dhe ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar).

2.

Nga NS 110/10 [kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gërnçari  (Kodi: 31000009) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 2 Ukë Bytyqi (një pjesë), 284 Sherif Agë Turtulla (një pjesë), 287 Ramadan Çejku (një pjesë), 288 Epirotët (një pjesë) dhe fshati Gërnçar.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

Nga NS 110/10[kV] Gjakova 2  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bistazhini (kodi: 81000005 ) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10[kV] Vushtrria 2  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kabllat (kodi: 73000001) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: 22 Maji, Adem Jashari, Arsim Muzaqi, Avni Kinaku (një pjesë), Bedi Pejani (një pjesë), Blerim Zuqaku, Cetinejs (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Drini i Bardhë (një pjesë), Marin Barleti (një pjesë), e Maqves (një pjesë), Faruk Beqiri, Gjergj Kastrioti Skenderbeu, Gjergj Fishta, Gjon Buzuku, Haxhi Zeka, Ismajl Qemajli, Jeton Terstena (një pjesë), Krujes (një pjesë), Tiranës (një pjesë), Rexhep Musa, Shahin Krasniqi (një pjesë), Ukshin Kovaqica (një pjesë), Vëllezërit Gërvalla (një pjesë), Vushtri dhe Hamdi Ferati.

Arsyeja: Projekte investive, demontimi i kthinave ekzistuese 10 kV dhe montimi i kthinës modulare me gaz, 20 kV630A 20 kA.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kijeva (Kodi: 82082007)  prej orës 09:00 deri 10:00  si dhe 16:00 deri 18:00

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

NS 10/0.4[kV] të cilët mbesin pa tension nga ora 09:00 deri në ora 18:00:

NS 10/0.4[kV] Golluboci I

NS 10/0.4[kV] Golluboci II

NS 10/0.4[kV] Golluboci III

Vendet: Një pjesë e Gollubocit.

Arsyeja:  Projekte Investive, ngritje të shtyllave dhe shtrirje të përçuesve.

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10 [kV] Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Rashinca (Kodi: 41046001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Davidovc, Gjugjaj (Gjurkoc) (një pjesë),  Gjurkoc, Rashincë, Vojnoc dhe një pjesë e rrugës Komandant Kumanova.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas PEE dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20) [kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Matiçani 1 (Kodi: 19000079289) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Pjesa e Matit afër shkollës  Mitrush Kuteli.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Punime nga KOSTT-i

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Shkabaj (kodi: 15019002) nga ora 08:30 deri 16:00

Vendet: Shkabaj, Mazgit – një pjesë, Obiliq – një pjesë, Reforma dhe Al Petroli.

Arsyeja: Punime nga KOSTT-i në LP 125/1-110kV  NS Kosova A – NS Vushtrria 2, që  kryqëzohet me linjën 10 kV Shkabaj.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni