Kreu Ekonomi Sot do të ketë ndërprerje të rrymes deri në 5 ore. Këto jane vendet (Lista)

Sot do të ketë ndërprerje të rrymes deri në 5 ore. Këto jane vendet (Lista)

nga Kontabilisti

Kompania KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe punimeve në projekte investive, nesër dhe pasnesër në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

 03.10.2022

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Fushë Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Miradi e Ep;rme   (kodi: 15018019) prej orës 09:00- 14:00.

Vendet: Miradi e Epërme, Miradi e Poshtme, Interpres Kosova Sot ,,Al Trade, Petroll Oti Sllovenia, Imer Berisha “Bylmeti”

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Millosheva  (kodi: 15019005) prej orëes 10:00 – 15:00.

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe  Graca.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngim i përçuesëve.

3.

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2  (kodi: 14000010) prej ores 10:00-15:00.

Vendet: Fshatrat:Sibofc,Lluzhan,Penuhë,Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngim i perçuesëve.

4.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TR 1 dhe TR 2 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10(20)kV prej orës 11:00 -15:00.

Vendet: MAP Qendra e Paraburgimit”, Lagjja e Spitalit 5,VG Constuksion, rrugët: Muharrem Fejza, Skender Qeku, Imer Elshani, Enever Maloku, Banesat e Pozhegu Brathers, Viva Fresh, Hotel Gorenja, Al Petroll, Koral, fusha Sheki, Skender Mramori, Proten, Ondeks Mont, Soliterat D6 dhe D9, Mentor Bytyqi – Prishtina e Re, Lagjja e Spitalit 4/1, Lagjja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Brajam Hoxha, Chelsea Point, Fabrika e Kasetave, Hajvali Varret, Busia Petro, Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2, Mili Hajv, TS  Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4 dhe Lagjëja Marigona Hill, MINISTRIA E ADMINISTRATËS PUBLIKE, Pallati i Drejtësisë, TS Lagjja Spitalit 1, Lagjja Spitali 2, TS Kawa, TS Royal, TS Pozhegu Brothers, TS Global Construction, TS Morina –IB, TS Burimi Comerce, TS Besa Comerce, TS Fatlindi, TS Arti, TS Krapi, TS te Ariu, Rezonanca Veternik, Beko, Sh.p.k. Kervancan, Al Petroll Sh.p.k. Arbër Kryeziu, Grand Store, Fjolla-Kavaja, Qagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina.

Lagja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store(Te Hysi), Lagje Qëndresa 1, Lagje Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagje NICI-Veterniku, Lagja,,Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, Afër servisit Gorenje-bashkëi, Janina 2, Kons. e lagjes Veternik-Naim Berisha, Naser Kelmendi-Nic holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3, AL TRADE SH.P.K-TS 4, Lagja e LLavdrocit,Pompa Gashi,Ndriqimi public,Banesat e XBC,Motel Fontana,Betonjera Dino,Trafo Qazim Sadiku,Lagjja e Spitalit 5,Hotel Internacional, Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4,, Çagllavica, Banesat Marigona 2,Shtypshkronja Rezniqi,Merko komp Pezho (Arif Elshani),lagja Panorama, Afër Panorama, Furra Kobake, Internation Helth Center (Spitali turk),NT Luli marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta ,Hamide Gashi, Naser Mustafa, objekt banesor, Afrim Hoxha, Betonjerka renulual Betoni ,Auto Sherreti, Veterrniku, Valoni Petrol, Banesat, Rruga përgjatë Magjuistrales Prishtinë – Ferizaj, Furra Kobake, Mer Com, Pezho, Fshati Ndërkombëtar, Lagjja Mati 3, pjesë e rrugës Malush Kosova, Ahmet Gashi, Ernest Koliqi, Prekazi dhe rruga Nekibe Kelmeni (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

 Ferizaj

1.

TS 110/6 kV Han I Elezit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Paldenica  (kodi: 42000004) prej orës 09:00 – 14:00.

Vendet: Rrugët: Adem Jashari (një pjesë), Elham Curri (një pjesë), Hani Elezit (një pjesë), Hysen Suma, Imer Vila, Imri Curri, Kalimi Kufitar (një pjesë). Fshatrat Dimcë, Dromjak (një pjesë), Kashan dhe Paldenicë.

Arsyeja: Mirembajtje preventive.

2.

TS 35/10 kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Varoshi  (kodi: 40042005) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Elezaj (një pjesë), Gërlicë (një pjesë), Greme, Çardak-Kaçaniku i Vjetër (një pjesë), Magj. Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Rakaj dhe Varosh.

Arsyeja: Mirembajtje preventive.

3.

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kraishta (kodi: 41000002) prej ores 10:00 deri në ora 15:00 .

Vendet: Fshatrat: Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuçan.

Arsyeja: Mirembajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me ato të rejat, ndërrimi i përqçesëve dhe ndërrimi i izolatorëve.

 Gjakovë

1.

TS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bistazhini  (kodi: 81000005) prej ores 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërçinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë),

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

2.

TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobroshi (kodi: 80080007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Fshatrat: Batushë, Berjah, Brovina, Dobrosh, Hereç, Koshare, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë, Pacaj, Skivjan dhe Stubëll. Rrugët: Dedë Gjon Luli, Lekë Dukagjini (një pjesë), Pashko Vasa (një pjesë), Mithat Frashëri (1 konsumatoë) dhe Nënë Tereza (1 konsumator).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  ndërrim i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i perçuesëve.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kllokot(kodi: 61065004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00 .

Vendet: Fshatrat: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Gjylekar, Kllokot (një pjesë), Radivojc dhe Remnik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 35/10 kV Lladove do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Partesh  (kodi: 61066004) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Fshatrat: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Cërnicë, Livoç i Ulët (një pjesë), Nasalë dhe Partesh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shipoli (kodi: 70000001) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: Agim Çavdërbasha, Ali Hadri (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Emin Duraku (një pjesë), Eqrem Qabej (një pjesë), Gazmend Baliu (një pjesë), Gjon Belushi, Ilaz Kodra, Marija Kraja (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Pjetër Budi, Shkodra, Elez Begu (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Sami Gashi (një pjesë), Selman Vojvoda (një pjesë), Jetish Bajrami (një pjesë) dhe Sylë Vokshi (një pjesë). Fshatrat: Frashër i Vogël (një pjesë), Lushtë, Pirç, Shipol, Vaganicë, Vaganicë e Poshtme, Vaganicë e Epërme, Vërnicë dhe Zhabar i Epërm (një pjesë).

Arsyeja: Mirembajtje preventive, Shipol te ambullanta, montimi i konzollës për shkarkues dhe punimi i kokave 10kV.

Pejë

1.

TS 110/10 kV Gurakoc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusha   (kodi: 50052001) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Dobrushë, Gurakoc (një pjesë), Istog (një pjesë), Kashicë, Llukavc, Llukavc i Begut, Lubovë, Prekallë, Prigodë, Ruhot dhe Saradran.

Arsyeja: Mirembajtje preventive,  Nderrim shtyllave, shterngim i perquesve, nderrim izolatorëve/

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rahoveci (kodi: 30000015) prej orës 10:00 – 15:00 .

Vendet: Rrugët: 13 Liqeni i Hasit, 15 Faik Çabrati (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 462 Qenë Qenaj (një pjesë), Arban (një pjesë), Atmaxhë (një pjesë). Fshatrat: Krajk, Landovicë dhe Tupec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

03.10.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci (kodi: 80080006) prej orës 09:00 -17:30.

Vendet: fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Projekte investive, nritja e shtyllave nën tension, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve.

03.10.2022

Punime nga palët e treta

 Prishtinë

1.

NS 110/35/10 [kV] Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] J18 Energoinvest  (Kodi: 10000003) nga ora  09:00 -16:45.

Vendet: Ardarea, Meridiani, Migros, Energoinvesti,Step-Ag, TS A.Dervisholli, TS Shpend Shala,Eullex, EPC.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)/0.4kV, sipas ZT.

Prizren

1.

NS 35/10 [kV] Prizren 4  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] FAT Group  (Kodi: 30033015) nga ora 11:00- 14:00.

Vendet: Fati Group.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Gjilan

1.

NS 110/35/10 [kV] Viti   do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Pastika   (Kodi: 61067003039) nga ora  10:00 -13:00

Vendet: Fabrika e Plastikes, konsumator te lidhur ne kete TS.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike

04.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor Slivovë (kodi: 10014001) prej orës 09:00- 14:00.

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci .

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1  (kodi: 14000009) prej orës 10:00- 15:00.

Vendet: Sekiraqa, Poteret, Qershiat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Konushefc 1 dhe 2. Buricë, Gllamnik, Llapashticë e Ulët .

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

TS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat  (kodi: 41048002) prej orës 10:00- 15:00.

Vendet: Fshatrat: Blinaj (një pjesë), Dorajë e Madhe, Dobrajë e Vogël, Krojbardh (Dorajë e Madhe), Leshan (Gllanic) (një pjesë), Magurë, Medvec, Poturoc, Qylagë, Rrezja, Torinë dhe Vërshec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive ,zëvendësimi i shtyllave të thyera me ato të rejat, ndërrimi i përçuesëve dhendërrimi i izolatorëve.

2.

TS 35/10 kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gotovusha (kodi: 40044005) prej orës 09:00- 14:00.

Vendet: Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovc (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushicë dhe Viqë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

TS 110/35/10 kV Rahovec do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti 2 (kodi: 82000004) prej orës 09:00- 14:00.

Vendet: Rrugët: 409 Sylejman Vokshi, 486 Xhelal Hajda-Toni, 487 UÇK-së, 488 Mizair Isma, 489 Avdullah Bugari, 490 Gëzim Hamza-Piktori, 491 Vëllezrit Frashëri, 492 Agom Çelaj, 493 Hasan Prishtina, 494 Bekim Sylka, 496 Mexhit Mustafa, 497 Shkëlzen Krasniqi, 500 28 Nëntori, 502 Sylejman Vokshi, 510 Bujar Thaqi, 512 Ali Sokoli, 513 Sheh Hilmi Maliqi, 514 Bajram Veliu, 516 Vëllezrit Frashëri, 525 Kuvendi i Manastirit, 526 Rifat Dina, 527 Sabit Shabandula,  528 Fitim e Enver Duraku, 529 Ramiz e Xhevdet Krasniqi, 530 Agim Kelmendi, 531 Selim Berisha, 532 Bekim Isma, 533 Sakip Bellaga, 534 Viktimat e Korrikut, 535 Prof.Hamdi Berisha, 540 Jeton e Besim Kabashi, 541 Dëshmorët e Zatriqit, 542 Musë Rahoveci, 544 Shkelzen e Luan Krasniqi, 545 Ismail e Besim Gashi, 546 Fahredin Hoxha, 547 Tafil Zyberi, 548 Mark Sopjani, 554 Viljam Voker, 555 Shkelzen Zllanoga, 557 Bedri Berisha, 558 Jahë Hoti, 608 Hamdi Berisha dhe Luftëtari.

Arsyeja: Mirembajtje preventive.

2.

TS 35/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Raqe Moglica  (kodi: 81000117) prej ores 09:00 – 16:00.

Vendet: Lagjja Brekoc. Rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica. Fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjilan

1.

TS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Begunca (kodi: 61067010) prej orës 10:00- 15:00.

Vendet: Fshatrat: Beguncë, Letincë, Lubishtë, Ramnishtë (një pjesë) dhe Vërnakollë (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Skenderaj  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Runiku  (kodi: 74000005) prej orës 10:00- 15:00.

Vendet: Fshatrat: Bajë, Çiatk, Qubrel, Kastriot (një pjesë), Klinë e Epërme (një pjesë), Kllodernicë, Kostërc, Kotorr, Leqinë, Padalishtë, Pemishtë, Radishevë (një pjesë), Runik, Runikë-Lagja: Kapllan Ahmeti, Dëshmorët e Kombit, Dardania, Dautaj, Miftaraj, Lagjja e Re, Misiraj, Sejdiu, Shtruhera, te Kisha dhe te Xhamia, Suhogërll dhe Vitak.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dherregullimi i ndarësave në trafoshtylla.

2.

TS 110/10 kV Vushtria 2  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Novolani  (kodi: 73000005) prej orës 09:00- 14:00.

Vendet: Fshatrat: Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

TS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gremniku   (kodi: 52000011) prej orës 09:00- 14:00.

Vendet: Fshatrat: Dollc, Gremnik, Kpuz, Perlina, Perqevë, Qeskovë, Qupevë, Qupevë e Ulët, Qupevë e Epërme, Rastok (një pjesë), Sferkë, Sferkë e Gashit dhe Volljakë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 110/10 kV Deçan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Juniku    (kodi: 53000007) prej orçs 10:00 -15:00.

Vendet: Rrugët: Lagjja Agim Ramadani, lagjja Dëshmorët e Kombit, Kompleksi Banesor. Fshatrat: Baballoq, Dranoc, Gacaferrë (një pjesë), Lloqan, Pobergjë, Polanë, Prilep, Rastavicë, Sllup, Voksh dhe Junik.

Arsyeja: Mirlmbajtje preventive,ndërrim I shtyllave, shtrëngim i përçuesçve dhe ndërrimi I izolatorëve.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV 5 Deshmoret (kodi: 30000016) prej orës 10:00 – 15:00.

Vendet: Pjesë  e rr. Jashar Salihu, pjesë  e rr. Ismet Gashi, pjesë  e rr. Ismail Qemali dhe pjesë  e rr. Aziz Kelmendi

Arsyeja:Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/perforcim i shtyllave të dëmtuara.

2.

Nga  TS 110/35/10kV Prizreni 1 (H04) do të ndërprehet:

LP 35kV  Zhur –Dragash (H01) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 35kV dhe 10kV prej orës 11:00  – 15:00.

Vendet: Rrugët: 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), “Remateks” Sh.A. në rrugën 480 Rruga e Dëshmorëve, RENELUAL TAHIRI SH.P.K. në Orqushë, BECHTEL ENKA-GP  Uzgur Yilmaz në Zhur. Fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapçë e Poshtme dhe Rrenc, Brod, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Shkozë (një pjesë) dhe Zhur, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup, Vërmicë dhe Planejë.”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë dhe ”EUROKOS J.H.”SH.P.K.  Në Milkë.

Gjate kësaj kohe pa furnizim mbesin këto vende BRE: HC”Eurokos”, HC “Dikance”, HC Brodosanë, HC ‘’Orqusha”

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

04.10.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (kodi: 82082007) prej orës 09:00 -17:30

Vendet: Fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave nën tension, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni