Kreu Financa Super lajm: apliko ketu per te perfituar mjete financiare. Vlenë për keto kategori

Super lajm: apliko ketu per te perfituar mjete financiare. Vlenë për keto kategori

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton qytetarët se që nga sot është hapur aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2011 që të përfitojnë nga Shtesat për Fëmijë.

Në vijim mund të gjeni vegezën për aplikim: https://ekosova.rks-gov.net/Services/SubService?service=312

Ju gjithashtu mund të pëlqeni