Kreu Ekonomi Sot mblidhet Qeveria. Pritet te mirren keto vendime te rendesishme

Sot mblidhet Qeveria. Pritet te mirren keto vendime te rendesishme

nga Flamur Berisha

Kryeministri Albin Kurti i ka ftuar ministrat në një mbledhje të Qeverisë.

Mbledhja është caktuar të mbahet të orën 10:00, njoftoi Zyra e Kryeministrit.

Në rend të ditës në mbledhjen e sotme janë gjithsej  12 pika, shkruan gazeta online Reporteri.net.

Ndër të tjera në mbledhjen e sotme, do të shqyrtohet propozim vendimi për plotësim-ndryshimin e programit legjislativ të Qeverisë së Kosovës për vitin 2023.

Siç është bërë e ditur në mbledhjen e sotme, po ashtu do të bëhet shqyrtimi i projekt-udhëzimit administrativ për Masat e duhura parandaluese dhe mbrojtëse për ndalimin e pjesëmarrjes së fëmijëve në klubet e natës dhe dhe hapësira të tjera të ngjashme.

Rendi i plotë i ditës:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni