Kreu Financa Sot me daten 29 Nëntor pritet te ekzekutohen këto pagesa nga Ministria e Financave

Sot me daten 29 Nëntor pritet te ekzekutohen këto pagesa nga Ministria e Financave

nga Kontabilisti

Me datë 29 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni