Kreu Financa Me daten 29 nëntor do te dalin pagesat për këtë kategori

Me daten 29 nëntor do te dalin pagesat për këtë kategori

nga Kontabilisti

Me datë 29 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni