Kreu Financa Sot pritet të ekekutohen pagesat për këto kategori

Sot pritet të ekekutohen pagesat për këto kategori

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim:

Me datë 29 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike. Por pasi muaji shkurt ka vetem 28 dite, sot pritet te ekzekutohen keto pagesa. Njeashtu sot shteti pritet ti ekzekutoj edhe pagat e sektorit publik me koeficient të ri

Ju gjithashtu mund të pëlqeni