Kreu Shpallje pune QKUK shpall konkurs për 85 infermierë, 10 teknikë të rëntgenit e 5 laborantë

QKUK shpall konkurs për 85 infermierë, 10 teknikë të rëntgenit e 5 laborantë

nga Kontabilisti

Qendra Klinike Universitare e Kosovës ka publikuar sot shpalljen e konkursit për 85 infermierë të përgjithshëm, 70 prej tyre të nivelit bachelor dhe 15 me nivel të mesëm.

Konkursi po ashtu kërkon 10 teknikë të rëntgenit dhe 5 laborantë të drejtimit mjekësor. Të dyja këto pozita kërkojnë nivelin bachelor.

Sipas njoftimit, aplikimi do të jetë i hapur nga 29 mars deri më 5 prill.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni