Kreu Financa Sot pritet te ekzekutohen këto kategori të pagesave nga Ministria e Financave

Sot pritet te ekzekutohen këto kategori të pagesave nga Ministria e Financave

nga Kontabilisti

Sipas Ministrise se Financave kalendari i ri i pagesave thekson se me daten 15 janar eshte parapare te behen ekzekutimet e pagesave per muajin 2022 të skemave sociale dhe pensioneve. Meqënse me daten 15 ka rezultuar te jete dite vikendi, keto pagesa parapahen te behen sot pra me daten 16 janar 2022 raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni