Kreu Financa Sot pritet të ekzekutohen pagesat për këto kategori nga Ministria e Financave

Sot pritet të ekzekutohen pagesat për këto kategori nga Ministria e Financave

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim: Me datë 15 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e skemave sociale dhe skemat pensionale që nuk kanë nevojë për procesin e verifikimit me ATK raporton Kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni