Kreu Financa Të Prëmten (me daten 29 Shtator) do të ekzekutohen këto kategori të pagesave

Të Prëmten (me daten 29 Shtator) do të ekzekutohen këto kategori të pagesave

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim:

Me datë 29 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike

Ju gjithashtu mund të pëlqeni