Kreu Financa Vetem 20% te punetoreve perfitojne nga ligji i pagave. 80% punojne ne sektorin privat

Vetem 20% te punetoreve perfitojne nga ligji i pagave. 80% punojne ne sektorin privat

nga Kontabilisti

Vetem 20% te punetoreve perfitojne nga ligji i pagave. 80% punojne ne sektorin privat.

80% e punëtorëve ne Kosove janë punonjës të sektorit privat, taksat e tyre mundësojnë pagat e nalta për punëtorët publikë. Rritja e koeficientit te ligjit te pagave vlene vetem per sektorin publik dhe jo per ate te sektorit privat qe perben mbi 80% te punetoreve qe punojne ne Kosove. Pra shume zhurme per asgje

Gjendja sot:

Paga në sektorin publik 612 €

Paga në sektorin privat 350 €

Dëshira e Sindikatës:

Paga në sektorin publik 712 €

Paga në sektorin privat 350 €

Teksti i plote eshte duke u perpunuar

Ju gjithashtu mund të pëlqeni