Kreu Ekonomi ZYRTARE: Gastronomia mbyllet nga e mërkura, lejohet vetëm “Take-away”

ZYRTARE: Gastronomia mbyllet nga e mërkura, lejohet vetëm “Take-away”

nga Flamur Berisha

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka marrë vendim që të pezullohet shërbimi i gastronomisë nga 7 prill deri me 18 prill.

Në bazë të vendimit, gastronomia nuk do të lejohet të punojë as në hapësirat e brendshme.

Poashtu, do të ndalohen edhe shitjet dhe lokalet e vogla të gastronomisë në pikat e shitjes së karburanteve.

Shërbimet e gastronomisë lejohen të punojmë vetëm me shërbimin “merr me vete”. 

Në hotele do të lejohet shërbimi i pijeve dhe ushqimit vetëm nëpër dhoma.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni