Kreu Ekonomi Lajm i keq. Nesër gati e gjithë Kosova në terr njofton KEDS. (Shiko ketu orarin e ndërprerjes)

Lajm i keq. Nesër gati e gjithë Kosova në terr njofton KEDS. (Shiko ketu orarin e ndërprerjes)

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS), njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

19.11.2022

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10 [kV] Koliq do të ndërprehet:Dalja 10[kV] Koliq (kodi: 14016002) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga  TS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TR 1 (J02) dhe TR 2 (J19) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 11:00  deri në 15:00

Vendet: rrugët: Xhemajil Ibishi, Ministria e Shëndetësisë, Dragodan (një pjesë), Aktashi, qendra (një pjesë), Luan Haradinaj (një pjesë), Sheshi Zahir Pajaziti (një pjesë), Policia e Kosovës-Drejtoria, USAID-i, Ambasada Amerikane, Tirana (një  pjesë), Iljaz Kodra (një  pjesë), Bulevardi Bill Klinton (një  pjesë), Drini i bardhe 1, Arta I/1, Shtjefën Gjeçovi, Arta, Arbëria 1 , Arbëria 4 , Arbëria 5 , Arbëria 8 , Ismet Krasniqi, Fehmi Agani (një  pjesë), Luan Haradinaj (një  pjesë), Qeveria e Kosovës, UÇK (një  pjesë), Lagjja Arbëria (një pjesë), Pandora, Banesat e Novosellëve, Remonti, Rruga UQK-se (nje pjese), Jakove Xoxa, Meto Bajraktari, Parku, Lagjja e Muhaxhereve, Pompat (park), Blloku 3, Albi comerce, Buqaj, Furra Sheki, te Ariu, pompa e benzines, EBC, Konushevci, Objekti Ramiz Sadiku, Tjegullorja, Gjyqi, E.Duraku, Xhamia e Llapit, Kodra e Trimave, Shtëpia e Shendetit, Ministria e Sërbimeve Publike, Qendra, Bankosi, Kuvendi, Bahollët dhe  Tophanja, Meto Bajraktari, Bicurri, Art konstruksion,”BH-Home” Shpk Mentor Pllana-Dardania, Qyteza Pejton, qendra (nje pjese), remonti, Stadioni I Qytetit, KFOR-i, Arberia, Tregtia, Al Trade, Arbëria Com, Dumnica Group, Ahmet Hyseni, KFOR-i, Kosovafilmi zero dhe Pallati i shtypit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.

3.

Nga NS 35/10 [kV] Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Hajvalia (kodi: 10014002) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Hajvalia.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

4.

Nga NS 110/35/10 [kV] Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Palaj  (kodi: 18024001) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi,  Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovc, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Evitim rreziku, vendosja e ndarësit të tensionit të mesëm.

Gjilan

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Gjilani 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Velekinca (kodi: 60062006) nga ora 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Mulla Idrizi, Arbëria, Bajram Llovca, Edit Durham (një pjesë), Elena Gjika (një pjesë), Gursel Bajram Sylejmani (një pjesë), Ibrahim Temo, Martirët e Gjilanit (një pjesë), Xheladin Kurbaliu (një pjesë), Zabeli i Sahit Agës si dhe fshatin Velekincë, përfshirë edhe Velekincë e Epërme dhe e Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorëve.

2.

Nga NS 110/35/10 [kV] Gjilani 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Shillova (kodi: 60062003) nga ora 11:30 deri në ora 14:00

Vendet: Fshati Shilovë dhe një pjesë e rrugës së Bujanovcit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorëve.

Ferizaj

1.

Nga NS 110/6 [kV] Han i Elezit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Glloboçica  (kodi: 42000002) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Seçishtë, Fusha e Seçishtës, Glloboqicë, Gorancë, Hani Elezit (një pjesë), Krivenik, Lagjja e Maliqëve (një pjesë), Lagja e Re dhe Rezhancë, si dhe rrugët: e Të përndjekurve dhe një pjesë e rrugës UÇK.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qyteti 2  (kodi: 82000004) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 409 Sylejman Vokshi, 486 Xhelal Hajda-Toni, 487 UÇK-së, 488 Mizair Isma, 489 Avdullah Bugari, 490 Gëzim Hamza-Piktori, 491 Vëllezrit Frashëri, 492 Agom Çelaj, 493 Hasan Prishtina, 494 Bekim Sylka, 496 Mexhit Mustafa, 497 Shkelzen Krasniqi, 500 28 Nëntori, 502 Sylejman Vokshi, 510 Bujar Thaqi, 512 Ali Sokoli, 513 Sheh Hilmi Maliqi, 514 Bajram Veliu, 516 Vëllezrit Frashëri, 525 Kuvendi i Manastirit, 526 Rifat Dina, 527 Sabit Shabandula,  528 Fitim e Enver Duraku, 529 Ramiz e Xhevdet Krasniqi, 530 Agim Kelmendi, 531 Selim Berisha, 532 Bekim Isma, 533 Sakip Bellaga, 534 Viktimat e Korrikut, 535 Prof.Hamdi Berisha, 540 Jeton e Besim Kabashi, 541 Dëshmorët e Zatriqit, 542 Musë Rahoveci, 544 Shkelzen e Luan Krasniqi, 545 Ismail e Besim Gashi, 546 Fahredin Hoxha, 547 Tafil Zyberi, 548 Mark Sopjani, 554 Viljam Voker, 555 Shkelzen Zllanoga, 557 Bedri Berisha, 558 Jahë Hoti, 608 Hamdi Berisha dhe Luftëtari.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

Nga NS 35/10 [kV] Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Hasi 2   (kodi: 30034003) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnin, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7

Nga dalja 10 kV J35 Veterniku II do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4kV Stabiliment te Fati Im  këta  TS-a nga ora 09:00-09:30 dhe nga ora 16:00-17:00

1.NS 10/0.4kV  Llapnasella 3        (kodi:19000035121)

2.NS 10/0.4kV Llapnasella 1         (kodi:19000035123)

3.NS 10/0.4kV Llapnasella 2         (Kodi:19000035122)

4.NS 10/0.4kV Kampshtëpiza- Petrit Deçani         (Kodi:19000035011)

5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc         (Kodi:19000035013)

6.NS 10/0.4kV NTP” ARBËRIA”(Çlirimi)    (Kodi:19000035016)

7.NS 10/0.4kV Banesat Private te shkolla L.P.      (Kodi:19000035020)

8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi:19000035028)

9.NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)

10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku)          (Kodi:19000035097)

11.NS 10/0.4kV UKABI   (Kodi:19000035098)

12.NS 10/0.4kV Marigona 3          (Kodi:19000035099)

13.NS 10/0.4kV JEHONA   TS Privat (Kodi:19000035100)

14.NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani              (Kodi:19000035101)

15.NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi:19000035105)

16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu       (Kodi:19000035153)

17.NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve “Delux”(Toverlani)       (Kodi:19000035247)

18.NS 10/0.4kV Preoci 3  ( TE Mercedesi)               (Kodi:19000035003)

19.NS 10/0.4kV  Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)        (Kodi:19000035004)

20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”            (Kodi:19000035156)

21.NS 10/0.4kV Gani Aliu              (Kodi:19000035161)

22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti                (Kodi:19000035164)

23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk       (Kodi:19000035237)

24.NS 10/0.4kV Merkom Kompani PEZHO (Arif Elshani)  (Kodi:19000035039)

25.NS 10/0.4kV Furra  Kobake    (Kodi:19000035042)

26.NS 10/0.4kV  N.T.”Luli”-Lulzim Marevci             (Kodi:19000035044)

27.NS 10/0.4kV Albert Rudari      (Kodi:19000035045)

28.NS 10/0.4kV  Naser Mustafa – objekti banesor              (Kodi:19000035047)

29.NS 10/0.4kV  Afrim Hoxha      (Kodi:19000035048)

30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi “Star Trade” SH.P.K.           (Kodi:19000035137)

31.NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti elipsa)   (Kodi:19000035012)

32.NS 10/0.4kV Internation health centar (spitali turk)    (Kodi:19000035043)

33.NS 10/0.4kV Betoniera-Renulual Betoni           (Kodi:19000035049)

34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA           (Kodi:19000035104)

35.NS 10/0.4kV Basri Shahini       (Kodi:19000035108)

36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv- Llapnasellë  (Kodi:19000035109)

37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa – objekti afarist     (Kodi:19000035113)

38.NS 10/0.4kV Llapnasella 4       (Kodi:19000035120)

39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”- Zhermin Durguti          (Kodi:19000035129)

40.NS 10/0.4kV  Thesar Llapashtica           (Kodi:19000035138)

41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk          (Kodi:19000035146)

42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri “Hart Point R.H.”Sh.p.k       (Kodi:19000035159)

43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk           (Kodi:19000035162)

44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci (Kodi:19000035163)

45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI”              (Kodi:19000035240)

46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli “VAM-TRADE”SH.P.K      (Kodi:19000035241)

47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi    (Kodi:19000035245)

48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi:19000035248)

49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA”  (Kodi:19000035249)

50.NS 10/0.4kV Te Fati IM            (Kodi:19000035264)

51.NS 10/0.4 kV Albatros Company (Kodi:19000035276)

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tesionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen:

TS 10/04 kV Llapnasella 3 (kodi: 19000035121) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV Llapnasella 1 (kodi: 19000035123) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV Llapnasella 2 (kodi: 19000035122) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV Banesat Private te shkolla L.P (kodi: 19000035020) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Llapnasella (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e përçuesve në izolatorë vendosja e kokave kablolvike.

Mitrovicë

1.

NS 110/10(20) [kV] Skenderaji do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llausha  (kodi: 74000011)  nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Ali Gashi (një pjesë), Azem Bejta, Azem Galica-Saraj, Afër Stadionit (një pjesë), Bajram Zena-Saraj, Ilaz Kodra (një pjesë), Kuvendi i Kaçanikut-Saraj (një pjesë), Nëna Tereza-Saraj, Rasim Kiqina (një pjesë), Likfiduesit e Shtabit 1945-Saraj (një pjesë), Nak Berisha-Lagja II (një pjesë) dhe Ulpiana (një pjesë); fshatrat: Llaushë, Llaushë, Llaushë-Lagjja Geci dhe Lagjja Rrecaj (një pjesë) dhe Polac (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, punimi i lidhëseve të kabllove të tensionit të mesëm që furnizon trafon e vjetër Bajram Aliu, si dhe demontimi e trafos së vjetër me te gjithë elementet përcjellëse.

Prishtinë

1

Nga TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Kalabria 5 Xhamia  (kodi: 10000006073) prej orës 10:00 – 13:00

Vendet: rr. Rexhep Krasniqi. Rr. Gjon Muzaka, rr.Vëllezërit Topalli, rr. Selami Musai dhe rr. Dervish Hima.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 20 kV Dalja nr.7 (kodi: 19000078) prej orës 10:00-10:10 dhe nga ora 12:50-13:00

Vendet: Lagjja e Spitalit, Sizmir, Art Construction, Kodrina, Princesha Group, Kawa Group, B&S Group” shpk.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 20 kV Dalja nr.7 (kodi: 11000078) prej orës 10:00-10:10 dhe nga ora 12:50-13:00

Vendet: Bregu i Diellit 2 trafo  3, trafo 4/2,trafo 1,trafo 5, R & Rukolli, Sh.p.k. Maksutaj Privat, Prona Union, Mab – Sh.P.K, Lin Projekt dhe Naki Trade.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

TS 20/0.4 kV Besart Mikullovci “Mab” Shpk  (kodi: 11000078246) prej orës 10:00-13:00

TS 20/0.4 kV NTSH “Naki Trade”  (kodi: 11000078213) prej orës 10:00-13:00

TS 20/0.4 kV  (kodi: 11000078269) prej orës 10:00-13:00

Vendet: rr. Shaqir Ingrishta , Naki Trade, Mab Shpk.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni