Kreu Biznes Njoftim më rëndesi nga Administrata Tatimore e Kosoves për Kontabilistët dhe biznese

Njoftim më rëndesi nga Administrata Tatimore e Kosoves për Kontabilistët dhe biznese

nga Kontabilisti

Të nderuar tatimpagues dhe qytetarë,

Ju njoftojmë se nga dita e hënë shërbimet nga Qendra për Shërbim të Tatimpaguesve do t’i merrni në lokacion të ri!

Nga sheshi, QSHT është zhvendosur në rrugën Ahmet Krasniqi, Arbëri 3, Prishtinë!

Për më shumë keni videon e lokacionit:

https://www.facebook.com/rks.atk/videos/3337290533218419

Ju gjithashtu mund të pëlqeni