Kreu Financa Shërbim i ri! Transfere në USD në Kinë

Shërbim i ri! Transfere në USD në Kinë

nga Kontabilisti

Ne kemi një njoftim të rëndësishëm për klientët Paysera tani mund të dërgojnë para në USD në Kinë! Funksioni i ri do të strehojë njësoj bizneset dhe individët. Ndërsa e Premtja e Zezë dhe Krishtlindjet janë afër, koha nuk mund të ishte më e mirë!

Pse është e rëndësishme?

Nëse jeni klient i Paysera, mund të jeni të vetëdijshëm se dollari amerikan si monedhë nuk është saktësisht i ri kur bëhet fjalë për shërbimet tona. Pra, pse gjithë kjo bujë?

Epo, fjala kyçe në këtë rast është… Kina. Ky është një drejtim i ri që ne po marrim dhe jemi të kënaqur që u mundësojmë klientëve tanë të dërgojnë para në Kinë në mënyrë më efikase.

Për më tepër, SHBA dhe Kina janë dy partnerët më të mëdhenj tregtarë të Bashkimit Evropian. Kina në veçanti mbështetet nga shumë biznese që importojnë mallra, teknologji dhe komponentë prodhimi nga kompani me bazë në Kinë. Qëllimi ynë këtu është të kontribuojmë në proceset e pandërprera të transfereve të parave dhe të ndihmojmë bizneset të përqëndrohen në atë që ka më shumë rëndësi – drejtimin në rritjen e biznesit të tyre.

#

Si funksionon?

Mos u shqetësoni, nuk ka hapa shtesë të zbukuruar këtu! Ashtu si me çdo transfer tjetër, thjesht duhet të dini adresën e plotë të marrësit, duke përfshirë:

  • Vendi, që në këtë rast do të ishte Kina
  • Shteti ose rajoni
  • Qyteti, etj.

Transferet në Kinë përbëhen nga hapat standard:

Hapi 1. Kyçuni nëllogarinë Paysera via a web browser
Hapi 2. Nën Transfer kliko Bank Transfer
Hapi 3. Shkruani të gjitha informacionet e nevojshme dhe mbani mend të zgjidhni valutën USD

Kjo ishte!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni