Kreu Financa Lajm i mirë. Ekzekutohen shtesat për këtë kategori nga Ministria e Financave

Lajm i mirë. Ekzekutohen shtesat për këtë kategori nga Ministria e Financave

nga Kontabilisti

Ministria e Financave njofton te gjitha lehonat se jane ekzekutuar pagesat per shtesat per femije dhe lehona raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni