Kreu Biznes Njoftim për biznese (e rëndesishme)

Njoftim për biznese (e rëndesishme)

nga Kontabilisti

Njoftim per biznese

Disa persona po paraqiten si inspektor tatimor (të rrëjshem) vetem me qellim perfitimi me gjëra materiale. Pra nese bieni ne gjurme te tyre apo keni vizite nga ta, ju lusim ti kerkoni dokumentet zyrtare te identifikimit apo ta lajmroni policine.

Për këtë qëllim institucioni u detyra të apelonte që bizneset të kërkonin urdhrin e kontrollit si dhe të lejonin vetëm ata individë që mbanin të veshur uniformën e lejuar, e nëse këto nuk do të ishin të dukshme apeli ishte për t’i denoncuar.

Në deklaratën për mediet të bërë këtë të diel thuhet se tashmë rasti i parë është denoncuar në prokurorinë e kryeqytetit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni