Kreu Ekonomi Njoftimi i KEDS: këto jane vendet ku do te ketë ndërprerje te rrymës të mërkurën!

Njoftimi i KEDS: këto jane vendet ku do te ketë ndërprerje te rrymës të mërkurën!

nga Kontabilisti

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/10kV Prishtina 5  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kodra e Trimave 7 (Kodi: 13000006)  prej orës 10:30 deri në ora 13:30

Vendet: Kodra e Trimave, Kolovica e re dhe Kolovicë e Vjetër 

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorit energjetik, rritja e kapaciteteve transformuese, NS 10/0.4 kV Ismet Asllani.

2.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ballovc (kodi: 14000008) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqël, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Montingu (kodi: 18024002027) prej orës 09:30 deri në ora 11:30

Vendet: rr. Hasan Prishtina,  një pjesë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i transformatorit.

3.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04kV Prugovc-Kaqurrët (kodi: 13000002045)  nga ora 10:30 deri në orën 15:30

Vendet: Një pjesë e rr. Blinishta dhe një pjesë e rr. Ilir Maloku, një pjesë e rr. Qazim Dragusha

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të ulët,  zëvendësimi i përçuesve me kabllon ABC.

Vërejtje: Në NS 10/0.4 kV Prugovc- Kaqurët do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet.

Punime në projekte investive

1.

NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Bajqinë-Pollatë  (Ish FAN Zahir Pajaziti (kodi: 14000014) prej orës 09:00 deri në ora  17:00

Vendet: Fan-Zahir Pajaziti, Letanci te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kërpimeh, Repë,

Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevicë, Brecë, Tërrnavicë, Murgull, Zakut, Metehi dhe Dobërdol.

Arsyeja: Projekte investive, realizimi i punimeve në TSSHM – 14000014145 – Smajlovit – ekzistuese.

Prizren

Punime nga pala e tretë

1.

TS 110/10 [kV] Theranda  do të ndërprehet:

LP 10(kV) – J13 Gelanca (kodi:32000021) nga ora 15:00 deri ne ora 17:00

Vendet: fsh Gelancë, bizneset si dhe shtëpitë përgjatë rr. Topliçan – Gelancë, një pjesë e fshatit përgjatë rr. Topliqan Leshan.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nikadin (kodi: 40042007) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

endet: rrugët: Agim Prodani (një pjesë), Ali Hadri, Beq Heta (një pjesë), Besim Rexhepi (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Elhami Hasani (një pjesë), Enver Maloku (një pjesë), Faik Rexha (një pjesë), Gramozi (një pjesë), Gursel e Bajram Sylejmani, Hajdin Matoshi (një pjesë), Imri Halili, Lagja e Qiraxhive, Liman Reka, Luigj Gurakuqi (një pjesë), Mujo Ulqinaku (një pjesë), Nekadin (një pjesë), Rexhë Berisha (një pjesë), Riza Matoshi (një pjesë), Rrezak Shala, Sylejman Pitarka (një pjesë), Vezir Jashari, Viktor Hygo (një pjesë), Xhyli Semaja (një pjesë) .

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i trafostacionit për shkak të mbingarkesës.

2.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ylli 1 (kodi: 40042015)  prej orës 14:00 deri në ora 16:00

Vendet: rr.12 Qershori, rr. Dëshmorët e Kombit- një pjesë te Rr Ismail Qemajli, një pjesë te rr Tahir Sinani, Sheshi hyre Emini, një pjesë te rr. Toni Bler, Hekurudha, Kinemaja  re -KEDS, Hoteli (MBTS.)

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i trafostacionit për shkak të mbingarkesës.

3.

Nga TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Petrova   (kodi: 41046002) prej orës 11:30 deri në ora 14:30

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Ahmet Shtimja (dhe sheshi), Imer Devetaku (një pjesë), Kompleksi Memorial Raçak, Qesta e Reçakut, Sheshi i UÇK (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë). Fshatrat: Mollopolc, Petrovë, Reçak dhe Shtime (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shkarkuesve të mbitensionit në anën 10 kV dhe testimi i ndërprerësit.

4.

NS 35/10[kV] Shtime

Nga LP 10kV J04 Carraleva do tëj nderprehet degëzimi i Bjeshkës  nga ora 09:30 deri 14:30

Pa tension mbeten këta TS:

1.TS 10/0.4 kv Gurëthyesi – Asllani (kodi: 41046004051)

2.TS 10/0.4 kv TS GURI Asllan Bilalli (kodi: 41046004110)

3.TS 10/0.4 kv GURI COMPANY SH.P.K.  Asllan Bilalli (kodi: 41046004127)

4.TS 10/0.4 kv Ranca (kodi: 41046004052)

5.TS 10/0.4 kv Topilla I (kodi: 41046004053)

6.TS 10/0.4 kv Topilla II (kodi: 41046004054)

7.TS 10/0.4 kv Topilla III (kodi: 41046004055)

8.TS 10/0.4 kv Devetak (kodi: 41046004056)

9.TS 10/0.4 kv Llanishti (kodi: 41046004057)

10.TS 10/0.4 kv TS-Reshanët-Grajqevc (kodi: 41046004093)

Vendet: Raçak, Rrasat e Reçakut, Topillë, Devetak, Llanishtë, Reshanët Grajqevc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve dhe riparimi i shtyllës.

Punime nga pala e tretë

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Lipjani  do të  ndërprehet:

Dalja 10 kV Lipjan Qendra (kodi: 41000019 ) prej ores 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Rrugët: 1 Maji, Rr Adem Jashari, Avdi Kelmendi, Boro Vukmiroviq (një pjesë),  Gjergj Fishta, Hamëz Jashari (një pjesë), Haxhi Kleçka, Komandant Kumanova, Lidhja e Prizrenit, Lipjan, Magj. Lipjan-Shtime (një pjesë),

Arsyeja: Punët qe duhet te kryhen sipas pëlqimit elektoro-energjetik dhe projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10 kV Mitrovica 2  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shipoli  (kodi: 70000001)  nga ora 09:30 deri në ora  14:30

Vendet: Rrugët: Agim Çavdërbasha, Ali Hadri (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Emin Duraku (një pjesë), Eqrem Qabej (një pjesë), Gazmend Baliu (një pjesë), Gjon Belushi, Ilaz Kodra, Marija Kraja (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Pjetër Budi, Shkodra, Elez Begu (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Sami Gashi (një pjesë), Selman Vojvoda (një pjesë), Jetish Bajrami (një pjesë) dhe Sylë Vokshi (një pjesë). Fshatrat: Frashër i Vogël (një pjesë), Lushtë, Pirç, Shipol, Vaganicë, Vaganicë e Poshtme, Vaganicë e Epërme, Vërnicë dhe Zhabar i Epërm (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rregullimi i konzollave dhe kontrolli/shtimi TS për vaj.

Punime nga pala e tretë

1.

NS 35/10 kV Shupkovci I

Nga Dalja 10kV Sitnica  do të ndërprehen këta TS:

TS 10/0.4 kV Ndërtesa e Kaltërt 2 (kodi: 70000103003) nga ora 09:00 deri ora 16:00

TS 10/0.4 kV TSB Lin-Projekt (kodi: 70000103018) nga ora 09:00 deri ora 16:00

Vendet: Një pjesë e rr.Elvia Çlebia.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit të tensionit të mesëm, sipas zgjidhjes teknike.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Opterusha (kodi: 82000010) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël,Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoçishtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja, montim – demontim i shtyllave të dëmtuara.

2.

Nga TS 35/10kV Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Malisheva  (kodi:82082004) prej orës 10:30 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Uiliam Uoker; fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, kontrollim i vajit në trafostacion dhe ndërrim i izolatorëve të  tensionit të mesëm.

Punime në projekte investive

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Skivjani (kodi: 80080009) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjani.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i rrjetit të trafostacioneve dhe punime të tjera elektrike në kuadër të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.

Punime në projekte investive

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Skivjani (kodi: 80080009) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjani.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i rrjetit të trafostacioneve dhe punime të tjera elektrike në kuadër të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni