Kreu Biznes Pyetje: Po du me hap biznes. A duhet ne ARBK apo ne ATK?

Pyetje: Po du me hap biznes. A duhet ne ARBK apo ne ATK?

nga Kontabilisti

I nderuar,

ju se pari duhet te drejtoheni ne ARBK per regjistrim dhe themelim te biznesit. Regjistrimi i biznesit behet online ne faqen zyrtare te ARBK-se. Linku eshte: https://rbk.rks-gov.net/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni