Kreu Ekonomi Reduktime të ashpra nga KEDS. Këto janë vendet dhe orari ku do të ndalet rryma

Reduktime të ashpra nga KEDS. Këto janë vendet dhe orari ku do të ndalet rryma

nga Kontabilisti

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

11.05.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10[kV] Fushë-Kosovë do të ndërprehet:

LP 10kV Shtëpia e Kulturës (kodi: 15018003) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Qendra e Fushë-Kosovës, rr Metush Krasniqi, rr. Hashim Hajdini, rr. e Llapit dhe Banesat e Hekurudhës.

Arsyeja: ndërprerje për siguri, zhvendosja e kabllove te daljes 10 kV Shtëpia e Kulturës.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

LP 10kV Arbëria (kodi: 60063012) nga ora 10:30 deri 14:30

Vendet: konsumatorë pjesërisht në rrugët (Arben Ramadani, Hysen Tërpeza, Arbëri, Lidhja e Prizrenit dhe Velikincë te vishnjat).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- punimi i lidhësve kabllovike dhe demontimi i shtyllës.

12.05.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Vitia do të ndërprehet:

LP 10kV Gërmova (kodi: 61067003) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Gërmove, Gërmovë e Ulët, Sodovinë, Pompa Lindi, Mobilieria, Plastika, Remniku i ri, Goshicë Kulla dhe Vërban.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qirezi (kodi: 74000004) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godancë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – kontrollimi – rregullimi i ndarëseve në trafoshtylla dhe ndarëseve linjor.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Juniku (kodi: 53000007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj.

Arsyeja: Mirëmbajtjeje preventive, ndërrim i shtyllave të tensionit të mesëm, bartje e rrjetit, shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i konzollave dhe izolatorëve.

Lexo edhe: Bien në pranga të dyshuarit për sulmin fizik ndaj menaxherit të shisha bar ‘Cohiba’ në Skenderaj
2.

TS 35/10kV Isniqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bletarija (Kodi: 53057004) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Bletaria, pushimorja e fëmijëve dhe fshati Hulaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, shtrëngimi i përçuesve kontrollim rrjeti.

3.

TS 35/10kV Isniqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV L.P Manastiri (kodi: 53057005) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Manastiri i Deçanit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, shtrëngimi i përçuesve- kontrollim rrjetit.

4.

TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Maja e Zezë (kodi: 50051007) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet:. rrugët: 12 Qershori, Lekë Dukagjini (një pjesë), Maria Shllaku si dhe vendet Levoshë dhe Maja e Zezë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të thyera, përforcimi i rrjetit.

Prizren

1.

TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Restelica (kodi:30036002) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

2.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Mushtishti (kodi: 32000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10 kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10kV Janjeva ( kodi:10014011) nga ora 09:30 deri 14:30

Vendet: Janjevë, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvc, Gushtericë e Epërme – Shushicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave te thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparim i shtyllës.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Trasing (kodi: 16100010) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Lexo edhe: Sot në mesnatë ndryshon ora, mësoni detaje
Vendet: Trasingu, Gurëthyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani,Naim Qorri “Merkur”, EU-BETON SH.P.K Përparim Thaqi, Petrol Oti,Burim Godeni, Scan Color-Jysk, Agjencia e Ushqimit dhe Veterenarisë, Avni Berani, Arbotec,N.T.P Lumi, Sh.P.K Kofra,Sh.P.K Doro-Fix, Sh.P.K Vatani, Ruzhdi Thaqi dhe YLLI MINERAL SH.P.K-Edmond Shala.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

LP 10kV J06 – Parku II (kodi: 16023002) nga ora 10:30 deri në ora 11:30

Vendet: konsumatorë komercial në parkun e biznesit (fshati Korroticë e Naltë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit.

3.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10kV J04 – Komoran (kodi: 16023007) nga ora 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: fshatrat – Zabel i Epërm, një pjesë e Komoranit (konsumatorët afër Restorant Centrum), Mulliri, konsumatorët te Xhamia, fshati Kishnarekë dhe Sharri 2.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Skivjani (kodi: 80080009) nga ora 09:00 deri në ora 18:00.

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja: Projekte investive, punime ne projekte investive në kuadër të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.

12.05.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J25 Karadaku Vreshtat (kodi: 11000008) nga ora 09:00 deri 16:30

Vendet: Vreshtat, Kolovica, Tauk Bashçe, një pjese e rr Xhavit Ahmeti, një pjesë e rr Karadaku, një pjesë e rr. Beqir Musliu, një pjesë e rr. Mehmet Beci, një pjesë e rr. Ali Pashë Gucia dhe një pjesë e rr. Haxhi Zeka.

Arsyeja: Projekt investiv, ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm 10(20)kV.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] J35 Veterniku II (kodi: 19000035) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: një pjesë e fshatit Çagllavicë duke fillu nga rrethi (Spari), rruga (bizneset) përgjatë magjistraljes Prishtinë, fshati Llapnasellë deri te rrethi i lagjes Marigona.

Arsyeja: Demontimi i shtyllave ekzistuese

Ju gjithashtu mund të pëlqeni