Kreu Biznes Sa do të kushtojnë sot produktet e naftës?

Sa do të kushtojnë sot produktet e naftës?

nga Kontabilisti

Çmimet e produkteve të naftës mbesin edhe sot të pandryshueshme.

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë publikoi dje listën e re të çmimeve tavan për produktet e naftës.

Sipas MINT, çmimi maksimal i lejuar për produktin Dizel do të jetë 1.78 Euro për litër;

çmimi maksimal i lejuar për produktin Benzinë do të jetë 1.41 Euro për litër;

çmimi maksimal i lejuar për produktin Gas është 0.74 Euro për litër.

Kjo çmimore ishte në fuqi ditën e djeshme, dhe do të vlejë edhe për sot.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni