Kreu Financa Ministria e Financave sot pritet ta bëjë ekzekutimin e ketyre pagesave

Ministria e Financave sot pritet ta bëjë ekzekutimin e ketyre pagesave

nga Kontabilisti

Ministria e Financave njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, se me daten 17 Tetor do te bejë ekzekutimin e pagesave të skemave sociale dhe pensioneve raporton kontabilisti.info. Njeashtu ne kete muaj do te ekzekutohen shtesat nga 100 euro sipas vendimit te fundit te qeverise.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni