Kreu Financa Sot pritet te ekzekutohen pagesat per keto kategori

Sot pritet te ekzekutohen pagesat per keto kategori

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim:

Me datë 24 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për masat aktive të tregut të punës;

Me datë 25 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë;

Per shkak se ne keto dy data ka qene dite vikendi, keto pagesa planifikohen te behen sot

Ju gjithashtu mund të pëlqeni