Kreu Biznes Zyrtare: keto jane kategorite e bizneseve qe mbyllen që nga sot

Zyrtare: keto jane kategorite e bizneseve qe mbyllen që nga sot

nga Kontabilisti

Qeveria ka marrur vendim qe si rezultat i masave mbrojtese anti covid mbyllen Fitneset dhe Palestrat Sportive por jo edhe klubet profesionale sportive

Ju gjithashtu mund të pëlqeni