Kreu Shpallje pune Konkurs pune: (7) Mjeshter murator dhe (5) ndihmës mjeshter

Konkurs pune: (7) Mjeshter murator dhe (5) ndihmës mjeshter

nga Kontabilisti

Bajro Decor SHPK Për shkak të zgjerimit në disa projekte madhështore korkojm edhe rritjen e stafit 7 mjeshter mirator 5 ndihmes mjeshter Vendi punes prishtin mitrovic suharek Orari punes prej 8-6 Pagesa bëhet me orë ose me dit Pas 1 muaji përvoje paisen me kontrat pune. Aplikimin mund ta beni duke thirrur ne kete numer te telefonit 049597290

Ju gjithashtu mund të pëlqeni